myrer

Guide: Slip af med myrer på den naturlige eller billige måde

Vidste du, at du kan slippe af med myrer naturligt og billigt, ved hjælp af ingredienser, som du måske allerede har i din skab? Du kan bruge naturlige ingredienser som eddike, citronsaft og kaffegrums at frastøde myrer fra dit hjem og have. Du kan også bruge andre naturlige ingredienser som bagepulver og diatomejord til helt at slippe af med nogen form for ant (såsom sukker myrer og tømrer myrer). Ant pesticider indeholder kemikalier, som er skadelige for mennesker og miljø, så det er bedst at forsøge naturlige måder at styre myrer og forhindre dem i at komme tilbage.

Der er tusindvis af arter af myrer i verden, og vi har alle hørt skrækhistorier om myrer invaderer ind i huse, fortærer alt på deres vej! Heldigvis kun et lille antal af myrer invaderer vores hjem på jagt efter noget velsmagende eller måske vand.

Nogle af de ting myrer gøre er gode for os og for miljøet, såsom fest på larver af lopper, væggelus, sølvfisk, fluer og edderkopper.

Myrer er dog meget persistente og det er slet ikke let at befri dit hjem af disse skabninger. Ty til anvendelse af pesticider i spraydåser til at dræbe myrer er ikke den ideelle løsning. Du ville sandsynligvis gå igennem et par dåser om ugen, og stadig ikke løse problemet. Derudover vil du være skyldig i at gøre din andel af skade miljøet og risikere dit kæledyr og familie.

En naturlig tilgang til at afværge eller fjerne myrer fra dit hjem, ville være uendeligt meget bedre og har ingen skadelige virkninger på miljøet.

De bedste naturlige måder at slippe af med myrer

Nogle af de følgende naturlige løsninger vil afskrække myrer, mens andre kan dræbe myrer. Mens jeg ikke kan lide tanken om at dræbe myrer, nogle gange du har ikke noget valg. For eksempel, hvis du har en rede af brand myrer, der kan angribe dit barn eller andre giftige myrer, hvis brod kan forårsage en stor smerte. Det er dit valg.

Eddike

Eddike har mange husholdning bruger, men vidste du, at eddike er en naturlig myre frastødende? Dens stærk lugt afskrækker myrer i at komme ind i dit hus og scrounging i dit køkken. Eddike er også en en af ​​de øverste naturlige måder at slippe af flyvende myrer, og det er også gavnligt for at eliminere myg.

For at gøre dine egne naturlige eddike ant spray Bland lige dele vand og hvid eddike i en sprayflaske. Spray eddike løsning på alle indgange af myrer og langs feromon spor, en kemisk faktor udskilles af myrer, der er anerkendt af de andre myrer og efterfulgt af dem.

Når eddike tørrer, gentage processen for et par dage. Dette vil afskrække myrerne fra at komme ind i dit hjem, og de i sidste ende vil gå videre.

Sæbevand

Sæbevand er en af ​​de mest populære og nemmeste måder at slippe af med myrer (det er også en af ​​de bedste måder at frastøde kakerlakker). Du skal blot udfylde en sprayflaske med nogle opvaskemaskiner sæbe og varmt vand. Sæbevand dræber myrer og ødelægger feromon spor. Det virker kun når det er vådt, så du bliver nødt til at genansøge om et par dage.

Citronsaft

Citron kan bruges på mange måder til at forbedre din sundhed, men det fungerer også godt som en naturlig ant frastødende med en ekstra flot, frisk duft til dit hjem.

For at gøre dit køkken og andre områder af dit hus ant-bevis, spray lige dele vand og citronsaft omkring disse områder samt alle åbninger. Du vil blive overrasket over, hvor syren i saften synes at rod op myrer følelse af sporing.

Citronsaft er også effektiv i at komme af sukker myrer.

Kridt

Utroligt, vil myrer ikke krydse streger! Ingen synes at vide hvorfor, men det er en glimrende måde at sætte en stopper for ant stier overskriften til dit hjem. Alt du behøver er nogle almindeligt hvidt kridt, så hvis du ikke har noget imod kridt linjer over det hele, gå videre og tegne!

Baby pulver

Baby pulver kan også holde myrer væk, og det har den samme effekt som kridt. Drys nogle på nogen indgang punkter at blokere ant stier.

Diatoméjord (DE)

Diatoméjord (DE) er en fantastisk, multi-purpose afhjælpe, der hjælper os med at dræbe myrer naturligt såvel som alle mulige andre fejl såsom waterbugs væggelus, tyske kakerlakker, og lopper.

Du kan bruge diatomejord udenfor ved at sprøjte det rundt langs kanten af ​​dit hus, og også bruge det helt sikkert inde uanset hvor du ser myrer. Diatoméjord ikke dræbe myrer med det samme, men det skal løse ant skadedyrsangreb problem inden for få dage. Det fine pulver absorberer lipider fra den voksagtige ydre lag af insekternes exoskeletons, får dem til at dehydrere og dø.

Husk ikke at væde DE, eller det vil ikke fungere. Så hvis det regner, ville det være en god idé at omgøre udenfor området. Brug altid fødevare-grade DE, da det er helt sikkert skulle en af ​​dine kæledyr beslutter sig for at spise noget af det. Du kan læse mere om DE i min artikel om de mest ekstraordinære diatoméjord anvendelser og fordele.

Lokkemad

Borsyre dræber myrer, når de indtager det, og det skader også myrerne ydre lag på samme måde diatomejord gør. Borsyre er en naturlig hvid, krystallinsk stof, der anvendes i forskellige farmaceutiske produkter. Det leveres i en pulverform, som du kan drys nær entryways at slippe af med nogen form for ant såsom sukker myrer og tømrer myrer.

Borsyre bør behandles med respekt, fordi det er giftigt. Det er et pesticid / insekticid og kan forårsage skade, hvis det indtages, så holde det væk fra børn og kæledyr.

Man kan lave en myre fælde anvendelse borsyre og honning for at dræbe enhver form for ant såsom sukker myrer og herkulesmyrer.

Bland 2 spiseskefulde honning og 2 spiseskefulde borsyre i en lille skål. Konsistensen af ​​myren agn skal være klistret som en pasta, så justere beløbene, hvis nødvendigt.

Spred ant lokkemad pasta med en kniv eller en ske i løbet af et stykke pap og sætte hvor du kan se myrer.

Snart myren agn vil tiltrække myrerne, der leder efter den sukkerholdige fødevarer.

Myrerne vil ikke dør umiddelbart men de vil bære borsyre til reden, dræbe andre myrer. Gør nye fælder hver flere dage.

Husk: mens borsyre er et naturligt stof, bør det ikke indtages af mennesker eller kæledyr, fordi det er giftigt.

Kaffegrums

Af en eller anden grund myrer ikke kan lide lugten af ​​kaffe, så det kan bruges som et effektivt ant frastødende. Hvis du drys brugt kaffegrums rundt i kanten af ​​dit hjem, samt ved alle indgange du finder, vil myrerne ikke vove yderligere. Kaffegrums drysses i haven vil også holde myrer væk fra planterne.

Corn måltid

Majs måltid er en naturlig ingrediens, der kan hjælpe dig med at dræbe myrer. Myrer elsker majsmel og bære den tilbage til reden for at spise. Men fordi de ikke er i stand til at fordøje det, det i sidste ende dræber dem, da deres maver udvide og briste, hvilket resulterer i en temmelig ubehagelig død. Dette synes noget af en usædvanlig måde at håndtere myrer, og populariteten af ​​metoden er ikke blevet dokumenteret.

Salt

Jeg har allerede skrevet om, hvordan man bruger havsalt til dig hud, men hvis du kun ønsker at slippe af med myrer, kan du bruge en almindelig salt. Mens salt ikke dræber myrer, er en saltopløsning brugt som en myre afskrækkende at stoppe myrer kommer ind i huset gennem revner, huller og over vindueskarme.

Myrerne vil ikke gå over eller gennem nogen sprøjtede område med en saltopløsning. Du kan også drys salt langs revner i indkørslen eller langs siderne af huset, hvor myrerne er til stede. Sørg for, at områder er tørre, før du anvender saltet.

Essentielle olier

Du kan lave din egen naturlige ant spray ved hjælp af magt af æteriske olier. Gode ​​æteriske olier for at afvise myrer er pebermynte, tea tree og citron, selvom der kan anvendes andre æteriske olier, såsom eukalyptus, lavendel eller cedarwood.

Prøv at blande 8 ounce af vand i en sprayflaske med 1/2 tsk naturlig sæbe, og 12 dråber af en af ​​de ovennævnte æteriske olier – husk at ryste flasken før hver brug og gentag hver par dage, indtil myrerne er helt væk.

En anden mulighed er at placere et par dråber af din favorit æterisk olie på et stykke vat og tør på fodlister, entryways og skrald områder at frastøde myrer.

Du kan også lade en æterisk olie-infunderes stykke vat i skabe og andre områder, som er nødvendige, og det er en glimrende måde at slippe af med myrer i køkkenet.

Hvis du er interesseret i at lære mere om æteriske olier kan du finde nyttige oplysninger i min e-bog Magical aromaterapi, som vil hjælpe dig til at opdage kraften i æteriske olier og de mest effektive måder at bruge dem.

Andre naturlige ant afskrækningsmidler

Bortset fra kaffegrums eller kridt, som myrerne ikke kan lide at krydse, kan du prøve andre naturlige stoffer såsom kanel, cayennepeber eller citron skræl at frastøde myrer.

At komme af Myrer: Forebyggende foranstaltninger

På trods af foranstaltninger kan du tage for at gøre dit hjem ant-bevis, et eller andet sted langs den linje, de er bundet til at komme ind.

Du bliver nødt til at snyde dem ved at holde alle dine fødevarer forseglet. Fødevarer såsom honning og syltetøjsglas tiltrække myrer, så du kan stå dem i en underkop med vand for at forhindre myrer i at nå maden.

Myrer er meget delvis til kæledyrs mad, så hold skåle i køleskabet natten over, eller placere hver enkelt i en større skål med lidt vand.