nytår

Lad huset være stedet for den succesfulde nytårsmiddag

Sidder du også og tænker på, hvorvidt du kan sende invitationerne ud og inviterer dine venner og bekendte til en hyggelig og festelig nytårsaften, så få dem sendt afsted. Her er der nemlig et par gode tips, så du virkelig kan skabe en succesfuld aften for både dig selv og dine gæster. 

Hvorfor ikke?

Er du I tvivl, så er det en god ide at starte med at spørge sig selv om, hvorfor du ikke skulle gøre det. Kan du ikke svare på dette, så er der jo ingen grundt til at lade hver, men sidder du med svar som: ”Jeg får alligevel ikke selv tid til at nyde det”, ”jeg skal bare stå i køkkenet” eller ”Men hvad kommer de til at tænke om mit hus”, så bør du starte med at få styr på disse problemer.

Du skal også nyde det!

Hvis du er bange for ikke selv at komme til at nyde det, så sørg for kun at inviterer folk, som du ved at du kommer til at hygge dig med. Desuden er det også helt okay at bede andre om hjælp. Ved du at du, får svært ved at forlade køkkenet, og egentlig være sammen med dine gæster, så fortæl nogle af dine nærmeste om problemet, og bed dem om hjælp til at trylle dig ind til dem en gang imellem, så hele ansvaret ikke kun ligger på dine skuldre.

Lad køkkenet stå for en dag

Mange bliver afskrækket ved tanken om at skulle stå i køkkenet hele dagen. Nogle mister også motivationen, da de mister lysten til at spise den dejlige mad, når de har brugt hele dagen i køkkenet, omgivet af den. I stedet kan du få en nytårsmenu mad ud af huset, så du ikke selv står for en nytårsmenu, men kan lade andre stå med det problem. På den måde kan du også nyde hele aftenen sammen med dine gæster og den lækre gourmetmad.

Dit hus er dit

Er det tankerne om dit hus, der holder dig tilbage, så husk at dine gæster kommer for at hygge sig sammen med dig og for at nyde en aften i godt selvskab med god mad og stemning. De kommer ikke for at kritiserer dit hus og din levemåde, og tænk på at de nok ikke engang lægger så meget mærke til det. Det er dog en god ide at tage en oprydning runde inden de kommer.