carport

Mach din have med din carport

En carport er et godt alternativ til en garage, hvis man vil have, at haven syner større. Samtidig kan man ved små ændringer få carport og have til at smelte sammen, og så virker ens have meget større end den er.

Carport med skur

Et skur tager ikke plads i en carport på samme måde, som det gør i haven, så udnyt pladsen i carporten og sæt en FLOT skur ind. En ide ville være at sætte skuret ind bagerst eller i carportens side, husk der stadig skal være plads til bilen/bilerne. En god ide ville være at få en lås på skuret, da det er lettere tilgængeligt for fremmede i carporten end i haven. Det mest praktiske ville være at få en kodelås, så du ikke skal have nøgle med ud hver gang du skal bruge noget i skuret.

Ryd og gør rent

De færreste gør rent i deres carport på en månedlig basis, og det er skam heller ikke nødvendigt, men en forårsrengøring hvert år er en god ide. Samtidig får du nogle nye øjne på din carport og eventuelle nye ideer, så kan man også få skrottet det gamle, så noget nyt kan komme ind.  Dette gælder også biller. Skrot din skrotbil og få din skrotpræmie, så du har råd til en fin bil, der kan pynte din carport.

Farven og stilart

Farven man vælger at male sin carport er kritisk for om have og carport smelter sammen. Det vigtigste er, at man har samme farvetema og stilart med både, hus, have, havemøbler, terrasse og carport, om det er rødt og antikt eller mere moderne, så skal det hele spille sammen.

Blomster og planter

Blomster og planter i carporten kan pynte og gøre en rigtig stor forskel i en carport. Her gælder samme regler som med farver og stilart. Det skal være samme farvetema som i haven og samme stilart. Hvis du har mange forskellige farver blomster i din have, så skal du have mange forskellige farver blomster i din carport.

Selvfølgelig er det de færreste der har plads til en hel jungle i sin carport, men man få en masse blomster og planter som kan være i loftet eller op af siden eller stolperne.

Terrasse-carport

Hvis du ikke har plads til en terrasse eller af en anden årsag ikke har en terrasse i din have, så kan du bruge din carport som et godt alternativ. Kør bilen ud på vejen og skaf nogle fede stole og et bord, som kan slås sammen, så kan du have dem i dit skur eller din carport, hvis du en dag vil holde en havefest eller grille. Samtidig har du halvtag og som vi alle sammen ved, så er det ikke alle sommeraftener, som er helt regn frie.