terrasse

Sådan anlægger du en terrasse i haven

Selv hvis topografien af ​​din værftet kurver ind i en stejl skråning, kan plantning stadig være muligt på denne unikke form for landskab. Ved at installere en terrasse haven, kan du hovedsageligt bryde den store, vinklet skråning i en række mindre niveauer, der er fladtrykt ligesom et skridt pyramide og gøre området haven venlige.

Ved at omforme skrånende jord på denne måde, er du også skabe et system, hvor regnvand opsuger ned i jorden i stedet rullende ned det. Dette forhindrer jord løbe væk eller erosion.

Hvad Materiale skal du bruge?

Trykimprægneret træ

En af de bedste materialer til at bygge din egen terrasse er behandlet træ. Behandlet træ, også kendt som trykimprægneret træ er nem at arbejde med, blander godt med planter, og er ofte billigere end andre materialer. Mest af alt, det her holder og har en lang levetid. Der er mange typer af behandlet træ på markedet – fra jernbanen bånd til landskabspleje tømmer som alle vil vare i årevis.

Hvis der er en alarm går ud på bagsiden af ​​dit sind lige nu om farerne forbundet med behandlet træ, herunder skadelige kemikalier som arsen og kromateret kobber arsenat (CCA), skal du ikke være bekymret. Sådanne kemikalier blev anvendt i konstruktionen af ​​trykimprægneret træ på én gang, men det var årtier siden. Miljøstyrelsen har siden forbudt brugen af ​​disse ting og moderne behandlet træ er lavet med en anden, mindre skadelige forbindelse. Uden for USA dette stadig kan være en bekymring, men samlet, eventuelle arsenikindhold tilstedeværende sandsynligvis ubetydelig. For mere information om trykimprægneret træ og hvordan man kan teste din træ til skadelige kemikalier som arsen, klik her.

Murværk

Andre mulige materialer til terrasser omfatter mursten, sten, betonklodser og lignende murværk. Nogle murede materialer som marksten eller mursten er endda lavet specielt til vægge og terrasser. Det betyder, at de vil være meget lettere for dig at arbejde med, hvis du ikke har nogen erfaring med denne type arbejde. Men en ulempe er, at de fleste sten eller murværk produkter tendens til at være dyrere end træ.

Opbygning af terrasse

Den sikreste og mest populære måde at bygge en terrasse er snittet og fyld metode. Denne teknik forlade de fleste af jorden uforstyrret, hvilket giver dig beskyttelse mod erosion bør en pludselig storm forekomme, mens arbejdet er i gang. Snittet og fyld metode også kræver ikke meget i form af tilstrømningen eller køb af ekstra jord.

Trin 1 – Kend din bygningsreglementer og Omgivelser

Kontakt de lokale myndigheder for at finde ud af, om der er nogen nytte ledninger i nærheden eller skjult under jordlagene på din bjergskråning. De kan også fylde dig ind på de lokale bygningsreglementer. Mange områder har bygningsreglementer specifikt vedrørende terrasser og mure. Hvis din terrasse vægge er betydeligt større, skal deres konstruktion blive gennemgået af en ekspert til at sikre væggene kan stå op til vandtrykket i jorden, har en ordentlig dræning, og er sikkert indarbejdet med resten af ​​bjergsiden.

På grund af den ekspertise og udstyr, der kræves for at gøre dette korrekt, begrænse terrasser du bygge dig selv til ikke mere end 1-2 fod høje, afhængig af grænserne i din lokale koder.

Selv hvis du ikke ønsker at ansætte et landskab entreprenør til at gøre arbejdet, er det aldrig en dårlig idé at rådføre sig med en ekspert, der kan tilbyde flere måder at nærme din unikke hældning og hjælpe dig med at vælge den rigtige terrasse løsning til din landskab og din budget.

Trin 2 – Mål og Plot Individuelle Terraces

Bestem stigning og køre af din hældning.

Stigningen er den lodrette afstand fra bunden af ​​skråningen til toppen. Løbet er den vandrette afstand mellem top og bund. Kendskab til disse tal vil hjælpe dig med at afgøre, hvor mange terrasser du kan ideelt set konstruere i rummet, og hvor stor hver enkelt vil være. For eksempel, hvis dit løb er 20 fod og stigningen er 8 fod, og du ønsker hver seng at være 5 fod bred, du har brug for 4 senge. Stigningen af ​​hvert leje vil være 2 fødder.

Trin 3 – Fugt Jord

I de 24 timer, der fører op til dig bryde jorden, vand jorden i bunden af ​​en bjergside med en slange. Du ønsker ikke at suge snavs og drej den mudrede, men hvis tingene er lidt fugtig det vil forhindre dig i at få støves ud, når du begynder at grave og flytte jord

Trin 4 – Grave Vandret Base

Grave en grøft langs vandrette basis af skråningen. Dybden af ​​denne base bør være lig med radius af uanset landskabspleje materiale du skal bruge. For eksempel, hvis du bruger landskab tømmer og din terrasse er lav (mindre end 2 fod), behøver du kun at begrave tømmeret til omkring halvdelen af ​​sin tykkelse eller mindre. Bredden af ​​renden skal være lidt bredere end din tømmer. Væsentlige, vil din skyttegrav dybde varierer afhængigt af hvor høj du vil have din terrasse til at være.

Sørg for, at dybden er plan og ensartet i hele længden af ​​renden. Hvis du finder nogen ujævnheder, tilføje eller fjerne den nødvendige jord med en hånd murske.

Når tingene er på et endnu dybde, tamp ned i jorden i bunden af ​​renden for at komprimere det.

TIP: Du ønsker måske at beholde en trillebør praktisk at hjælpe butik og transportere eventuelt overskydende jord fra grave skyttegravene.

Trin 5 – Placering af dine vægge

Mål længden af ​​renden du netop har lavet. Skær et stykke træ eller murværk produkt, der matcher længden af ​​renden. Hvis renden selv er længere end en hvilken som helst længde af træ eller murværk, bruge mere end en længde og skære enhver, at du er nødt til for at spænde over hele skyttegrav længden.

Placer disse længder inde i renden ende til anden for at danne bunden af ​​støttemur til din terrasse.

ADVARSEL: Sørg for at følge producentens anvisninger nøje, når du bruger murværk. Mange af disse har grænser for antallet af etager eller den højde, der kan sikkert bygges.

Trin 6 – Digging ud sider

Siderne på din terrasse vil bestå af to grøfter, som strækker sig fra hver sin ende af første rende, du gravede og danner to 90 graders vinkler. For at gøre tingene klarere, når både den forreste skyttegrav og sider er gravet ud, skal din bakke ligne det er indkapslet i en tre-sidet boks eller U-form.

I modsætning til den forreste renden, som har en dybde svarende til halvdelen af ​​diameteren af ​​væggen tømmer, bør den side grøfter være dybere end radius af deres tømmer med nøjagtig 1 tomme. For eksempel, når du placerer dine tømmer den måde, de kommer til at blive placeret når den er indstillet på til terrassen du finde de har en højde på to fødder, grave din side skyttegrave en dybde af det samme 2 fod diameter, og der tilsættes 1 tomme . Din samlede dybde i dette scenario ville være 25 inches.

Den ekstra tomme på siden er der for at give plads til en stabiliserende spike at blive drevet gennem træet og ned i jorden. I modsætning til den vandrette basis renden, som er om på flad jord, vil den side grøfter og deres støttemure sættes ind i skråningen. Den spike hjælper dem med at bevare deres position.

Trin 7 – Byg op sidevæggene og Tilføj Stabiliserende Spikes

Skær en træ eller tømmer til den korrekte længde og placere dem i hver side skyttegrav. Bor huller gennem dine tømmer og pund længe galvaniserede pigge eller rør gennem hullerne og ind i jorden. anbefales en 18 tommer minimum rørlængde; kan være behov længere rør til stabilitet for højere terrasser. Placer næste lag af tømmer på toppen af ​​de første, overlappende hjørner og samlinger, så de er forskudt ligesom mursten. Kør pigge gennem dette tier så godt og i det foregående at slutte sig til tømmer.

Trin 8 – Top Spike Placering

Når du har nået dit øverste lag af træ, som vil afhænge af, hvor høj du gør din terrasse vægge, lægge mindst tre spidser i det, idet man placere spikes i forskellige vinkler, end du gjorde på din bund mest længde tømmer. Hvis pigge på både top og bund lag line up, kan det kompromittere stabilitet din væg.

Trin 9 – Fyld området med Soil

Flyt jord fra bagsiden af ​​sengen til forsiden af ​​sengen indtil overfladen er plan, og det bindingsværkshus kabinet er fyldt. Denne proces med at tage jord fra den bageste del af skråningen, hvor flere vægge er terrasser stadig skal bygges og udfylde den forreste terrasse, der er kendt som opfyldning.

Dette er et godt tidspunkt at tilføje jord ændringer, såsom kompost.

Trin 10 – Construct Yderligere terrasser

Gentag processen, begyndende med trin 4. I løbende forbindelse terrasse systemer, vil det første træ af det andet lag også være bagvæggen i dit første terrasse. Bagvæggen af ​​den sidste seng vil være i niveau med den forreste væg af denne seng. Når du er færdig, anlæg og barkflis.

Mens hele formålet med at sætte i en terrasse haven var at omdanne den stejle buede bakke ind i noget fladere og mere stiv, er det muligt, at selv når tingene begynder at vokse i, at du ikke kan lide udseendet af de skarpe vinkler og kanter mellem din terrasse niveauer.

Vores ekspert havearbejde rådgiver Kathy Bosin foreslår at bruge lave krybende stauder på kanten af ​​terrasser ”kaskade over hardscape, blødgørende kanterne af dine terrasser. Gode ​​valg omfatter snigende phlox, timian og sedums.”