Sådan får du et arbejdsbord til planter i garagen

Ved at omorganisere garagen kan du skabe et arbejdsbord, hvor du kan så, omplante og reparere og bygge ting til haven.

Garagen er i mange hjem et sted til opbevaring af bilen og forskellige ting, som man ikke har plads til inde i huset. Hvis du organiserer din garage ordentligt, kan du dog få en, der kan meget mere, og som virkelig passer til dine behov. Det kan være plads til at så planter, plante om, reparere ødelagte krukker, bygge kasser til opbevaring og en lang række af de andre formål, som du har brug for, når du har en have.

Når du tager dig tid til at finde pladsen til de formål, du gerne vil kunne udføre i garagen, gør det, at du får brugt den meget mere, og at den ikke bare bliver et stort opbevaringsrum til bilen, men et rum du med glæde benytter ofte.

Sørg for godt lys i garagen

Lige meget hvad du skal lave i garagen, vil det typisk være noget, der kræver et godt lys. Det er lige meget, om du vil kaste dig ud i at så frø i krukker, omplante dine blomster, eller du vil til at lave din egen gødning eller lignende.

Mange garager er lavet uden vinduer. For at kunne arbejde derude kræver det derfor, at du har noget virkelig godt lys. Det vil typisk være smartest at have lysstofrør hængende. De giver et godt lys, der er med til at gøre, at du ikke behøver at anstrenge øjnene for at se, når du arbejder. Ved at vælge et lysstofrør med LED pære får du et rør, der kan holde i rigtig lang tid, faktisk op mod 50.000 timer.

Lav et arbejdsbord langs med væggen

Når du skal bygge et arbejdsbord i garagen, er det smarteste, at du laver det langs med væggen i din garage. Det er med til at gøre, at du kan få rigtig meget bordplads og stadig få plads til bilen. Hvis du samtidig har brug for at opbevare nogle ting i garagen, kan du stille dem ind under bordet, så de ikke kommer til at stå og fylde.

Også når det kommer til dine redskaber og dit værktøj, kan det være en god ide, at du tænker i højden frem for at tænke i opbevaring på gulvet. En stor værktøjskasse fylder meget og kan samtidig gøre det svært for dig at finde de forskellige dele i den. Ved at hænge dit værktøj og dine haveredskaber op på væggen kan du nemt danne dig et overblik over det og behøver ikke at bruge plads på gulvet eller i reolen til at have en stor værktøjskasse, river, skovle og lignende stående.

Har du brug for yderligere opbevaring, kan det være en smart ide for dig, at du laver hylder oppe under loftet. Det skal være nogle, som du ikke støder ind i, når du arbejder ved bordet, men hvor du nemt kan nå de ting, der står på dem, hvis du skal bruge dem.