have

Sådan får du en lille have til at se større ud

Alter perspektiv

Større urtepotter i forgrunden og mindre i det fjerne, vil give en illusion af en længere have.
Også, jo mindre de fliser eller sten til din udeplads jo bedre – prøv en mosaik gulv eller lille grus. Undgå større fliser, da disse vil oversvømme rummet.

Byg en lodret have

Tilføj højden ved hjælp af et espalier eller klatre vin til at skabe en levende mur. Det lyder mærkeligt, men små træer, og høj, stor-blade planter vil faktisk gøre rummet synes større.

Opret nogle mysterium

Læg en buet sti går gennem haven, holder i slutningen af ​​betragtning – dette trick vil skabe den illusion, at det går på videre.

Undgå overbelægning

Koncentrer dine urtepotter i et eller to områder, for at maksimere den overskydende plads. Denne geniale DIY pot stableren er en fantastisk måde at tilføje interesse for selv den mindste af haver.

Brug spaltegulv havemøbler

Wooden spaltegulve stole og borde, fold væk er ideelle – du kan fange glimt af haven mellem lamellerne giver illusionen af ​​et større rum.
Undgå små borde og stole, da de kun vil gøre din udendørs rum vises endnu mindre.

Mal din have

Brug varmere farver fremad af haven, og køligere farver bagud. Maleri bagvæggen eller hegn en mørkere farve vil gøre det ud længere væk.
Fortsæt de farver, der bruges indendørs i haven for at udviske grænserne mellem inde- og uderum. Det vil bidrage til at gøre værelserne fremstå som ét stort rum.

Spil med skygger for at skabe plads

Opret atmosfære ved at bruge nogle udendørs belysning. Dot fairy lys på træer og hegn omkring området siddepladser, eller op-lyser dine større planter til at tilføje dybde.
Oplev inspirerende udendørs belysning ideer

Dobbelt rummet med spejle

Hæng en gammel spejl i et sted, hvor det vil afspejle grønne at give en illusion af mere plads. Og sikre, at det er i et skyggefuldt sted for at undgå at det bliver en brandfare.

Fyld hjørnerne

Hjørne siddepladser, eller fylde hjørnerne op med større anlæg, vil maksimere plads og giver haven en vinkel, som rent faktisk hjælper det synes større og tilføjer interesse for en rektangulær plot.