Vælg LED og få en langtidsholdbar og billig udendørsbelysning

Hvis du gerne vil have pærer, der holder i lang tid, og som du kan have tændt hele natten, uden at det koster dig en bondegård, er det en god ide for dig at vælge LED pærer til din udendørsbelysning.

Belysningen i din have er meget vigtig for, hvordan du har det med at opholde dig i haven om aftenen, og hvordan det er for dig at være inde i huset og se ud på haven. Det har derfor stor betydning for dig, at du bruger noget tid på at gennemtænke, hvad der vil være den bedste løsning i forhold til belysning i din have.

Når du skal finde nogle gode løsninger, kan det først og fremmest være smart at tænke i, at det skal være nogle, som du kan bruge i lang tid fremover. Det er ikke sjovt at skulle rende og skifte pærer på lamperne i haven hele tiden. Derfor vil det smarteste være, at du bruger LED pærer til belysningen i haven.

En LED pære har typisk en holdbarhed på omkring 30.000 timer. Det gør, at den ikke skal skiftes de næste mange år. Du kan dermed sagtens have en LED pære siddende et sted, hvor det er lidt mere besværligt at komme til at nå den.

LED pærer giver billig belysning

Udover, at LED pæren kan holde i rigtig mange år, så du sparer nogle penge på ikke at skulle købe nye pærer, er der også en anden økonomisk gevinst ved den. Den bruger meget mindre strøm på at være tændt end andre former for pærer. Det vil derfor også kunne mærkes på din elregning.

Mange har deres udendørsbelysning tændt hele natten, fordi de ellers føler, at det bliver for mørkt udenfor. Det kan blive til rigtig mange timer i løbet af en lang mørk vinter, hvor du har din belysning tændt, og det kan løbe op i rigtig mange penge, hvis du ikke har fået valgt en energivenlig løsning.

Dæmpbar pære kan være en god mulighed udenfor

Hvis du er en af dem, der godt kan lide, at lyset er tændt udenfor hele natten, kan det alligevel være, at du gerne vil have mulighed for at dæmpe det, når du går i seng. Det gælder ikke mindst for det lys, der skinner direkte ind i dit soveværelse.

Det gør måske, at du tænker, at du ikke kan vælge en LED pære, men det kan du faktisk sagtens. LED pærer fås også med en funktion, der gør, at de kan dæmpes. Det kan du for eksempel gøre, inden du går i seng, hvis du ikke har lyst til at slukke lyset helt.

LED pærer kan både give varmt og koldt lys

Nogle vælger LED pærer fra, fordi de ikke føler, at pærerne kan give dem et lige så godt og flot lys, som en almindelig pære kan. Men der findes flere forskellige former for LED pærer, og de har forskellige former for lys, hvilket gør, at du sagtens kan finde en, der har det lys, som du godt kan lide.

Når du køber LED pærer, skal du kigge på det, der hedder Kelvin, når du skal finde ud af, hvor varmt eller koldt lyset er. En lav Kelvin er lig med varmt lys, mens en høj Kelvin er lig med koldt lys. Dagslys ligger på 3000-4500 Kelvin.